КАКВО Е FaceTite & NeckTite?

FaceTite и NeckTite са двa революционни накрайника, използвани, за да се прилага BodyTite RFAL технология (радиочестотна асистирана липолиза), която термично атакува подкожната мазнина и стяга колагеновата тъкан за оформяне и контуриране на лицето и малки области на тялото.

FaceTite и NeckTite са идеални за малки площи, които изискват стягане като: шия, бузи, ръце, вътрешната част на бедрата, гърди и колене.

bodytite applicator
facetite process
facetite process
facetite process

КАК РАБОТЯТ?

FaceTite - използва канюла с пластмасов накрайник, който позволява на специалистите да работят безопасно подкожно с RF за свиване и оформяне на лицето в малки до локализирани области. FaceTite е добро решение при отпусната кожа, която изисква стягане без да е необходимо отстраняване на мазнини. Областите, в които това се извършва са около очите, веждите, челото, бузите и устата.

Вместо традиционния лифтинг на лицето, пациентите пациентите на FaceTite се възползват от процедура без изрязване, без престой за възстановяване, наличие на по-малко подуване и дискомфорт.

NeckTite - е процедура, която се използва за шията, горната част на дланните или вътрешната част на бедрата в малки до средни площи. Тя намалява излишните мазнини чрез RF енергия в малки до средни площи. С леко и контролирано отопление, процедурата помага да се свие кожата, за да се възстанови контура в зоната на третиране.

Радиочестотна енергия пътува от вътрешен електрод, който едновременно стимулира производството на колаген към външен електрод като загрява цялата матрица на меките тъкани, в резултат на коагулация на мастна, съдова и фиброзна тъкан.

ПРЕДИМСТВА

  • Малък диаметър на накрайника осигурява по-малък разрез и намалява времето за престой и възстановяване.
  • Контролирана енергия с регулируема температура максимализира използването на RF в третираната зона, като защитава срещу прекомерно загряване и намалява риска от термични травми.
  • Свиване на кожата и на цялата подкожна тъкан разделяйки на области за успешен краен резултат.
  • RFAL (радиочестотна асистирана липолиза), води до по-малко травматичен процес и намалява с 20-30% следоперативното посиняване и подуване.
  • Подходяща алтернатива на фейслифтинг.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ТРЯБА ЛИ FACETITE и NECKTITE ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ С КОМБИНАЦИЯ?
Това зависи от вашият естетически проблем. Вашият специалист може да реши да използва процедурите в комбинация или отделно.

КАК ТАЗИ ПРОЦЕДУРА Е ПО-ДОБРА ОТ ЛИПОСУКЦИЯТА?
Ако правите липосукция в областта на шията, можете да получите резултат по-лош отпреди процедурата, като прекалена отпусната и излишна кожа. С NeckTite пациентите виждат по-добри резултати, тъй като топлинната енергия стяга зоната, докато мазнините се отстраняват за разлика от липосукцията, която само отстранява мазнините.

ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ЛИ Е ОТ ФЕЙСЛИФТИНГ?
FACETITE и NECKTITE са много по-малко травматични процедури, с по-малко подуване и дискомфорт.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ?
Резултатите могат да се видят веднага, но са най-забележими след 6-12 седмици.

facetite model

СПЕЦИФИКАЦИИ

NeckTite

Дължина на канюлата: 12 cm
Диаметър: 2.4 cm

FaceTite

Дължина на канюлата: 10 cm
Диаметър: 1.6 cm
facetite - before and after photosfacetite - before and after photos
facetite - before and after photosfacetite - before and after photos
facetite - before and after photosfacetite - before and after photos
facetite - before and after photosfacetite - before and after photos