КАКВО Е BODYTITE?

BodyTite е инванзивна процедура, която осигурява оптимална подкожна радиочестотна енергия, с прецизно и равномерно дермално затопляне, за да се постигне намаляване и стягане на голям обем мастна тъкан.

bodytite applicator

КАК РАБОТИ?

1. Биополярна RF енергия се придвижва между вътрешната канюла и външният електрод, генерирайки локализирана топлина в зоните на мастните тъкани. Геометричният дизайн на накрайника и размера на електродите осигурява с точност, колко топлина да се генерира.

2. Директна топлина загрява цялата зона, като осигурява стягане и контуране на кожата. Процедурата позволява лека екстракция на нежелани мазнини, което води до намаляване на синините и отоците.

3. Едновременна коагулация и аспирация на мастната тъкан прави BodyTite 4 пъти по- бърза и ефективна процедура от останалите.

BodyTite е идеален за много области на премахване на излишните мазнини, включително: корема, бедрата, хълбоците, бедрата, ръцете, коленете и шията.

Освен премахване на мазнината, кожата се стяга и така не остават бучки или текстура, която е с неравномерна повърхност. За разлика от традиционните хирургически процедури, BodyTite е минимално инвазивна процедура, която може да се извърши под местна или лека упойка, а не обща анестезия.

Резултатите са според конкретния пациент и зависят от зоната за третиране и количеството на мазнините. Големи площи ще изискват по-дълго време за възстановяване, обаче, повечето пациенти намират процеса на възстановяване много поносим.

ПРЕДИМСТВА

  • Намалено време за възстановяване, по-малко болка, подуване и синини.
  • Безопасна и по-бърза алтернатива на традиционната липосукция.
  • Оформяне на тялото и свиване на кожата, без необходимост от хирургични процедури, без бучки или неравномерна повърхност причинена от обикновенната липосукция.
  • Една от уникалните характеристики на BodyTite е способността безопасно и прецизно да загрява точно определено очертана област от тялото. Значително стягане на тялото до 40%.
  • Локална упойка: Чрез нея, пациентите избягват традиционните рискове при обща анестезия, каквато се прилага при традиционната липосукция.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАК СЕ РЕДУЦИРАТ МАЗНИНИТЕ И СЕ СТЯГА ТЯЛОТО?
Процедурата BodyTite използва патентована RFAL технология за стопяване и премахване на излишните мазнини чрез малък разрез в един незабележим участък. Предварително се затопля областта чрез радиочестота и отстраняването на мазнините е далеч по-малко травматичен процес, значително се намалява на пост травматичната болка или подуване. Напълно безболезненото затопляне в дълбочина води тялото до стягане и оформяне на контура.

ЗАЩО Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕЗ ЛИПОСУКЦИЯТА?
С напредване на възрастта или наддаване на тегло, кожата става по-малко еластична. Липосукцията може да усложни проблема, като се появи отпусната кожа, на мястото на изсмукване на мазнините или бучки и неравности по кожата. Пациентите могат да имат по-добри резултати при използване BodyTite и да намалят риска от отпуснатост на кожата. В сравнение с традиционната липосукция, BodyTite е по-безопасна, по-лека и по-малко травматична процедура.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ?
BodyTite е минимално инвазивна процедура и се извършва под местна упойка. След нея можете да се прибера вкъщи и да се продължите с ежедневието си скоро след това.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ?
Резултатите могат да се видят веднага, като най-добри забележими са от 6-12 седмици.

КОИ ОБЛАСТИ СЕ ТРЕТИРАТ?
BodyTite третира корем, бедра, хълбоци, колене, горната част на ръцете, гръб и други области с мастни натрупвания.

СПЕЦИФИКАЦИИ

RF Мощност

до 75W

Мощност

100-240 VAC, 6A

Дълбочина на проникване

5 до 55 мм

Параметри

Размер: 100 cm • 36 cm • 36 cm
Тегло: 15 кг.
bodytite - before and after photosbodytite - before and after photos
bodytite - before and after photosbodytite - before and after photos
bodytite - before and after photosbodytite - before and after photos
bodytite - before and after photosbodytite - before and after photos