Какво е LUMECCA

Lumecca използва с 2 IPL апликатора (515 и 580 nm) за избирателно насочване и лечение на кожни заболявания, чрез селективна фототермолиза. Оптимизиран за светлa и тъмна кожа, Lumecca увеличава потенциала за лечение на различни типове кожа и проблеми, вариращи от пигментация, съдови лезии, розацея, лунички, текстура на кожата и фото-увреждане. Lumecca третира широк спектър от подмладяване на кожата притеснения с потребителски ксенонова светкавица лампа доставят 40% от общата енергия на импулса в диапазона 500-600 нанометра, докато стандартната IPL е достави само 10- 15%. Lumecca е най-мощната интензивна пулсираща светлина (IPL) за лечение на пигментни и съдови лезии. С помощта на фототермолиза, пациентите забелязват значителни подобрения в тена и яснотата на кожата си.

Inmode_device_F_Lumecca-922

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ?
Само от 1-3 сесии, Lumecca подобрява външния вид на: • Възрастови петна (червени / кафяви пигментации) • Щети от слънцето • Съдови лезии (разширени вени) • Розацея (зачервяване) • Лунички

КОИ ОБЛАСТИ СЕ ТРЕТИРАТ?
Lumecca може да се използва върху всички части на тялото. Най-честите области за третиране са зони, които редовно са изложени на слънце. Те често включват лицето, шията, деколтето, краката, ръцете и рамената.

КАКВИ СТЪПКИ СЕ ВЗИМАТ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА?
Избягвайте директно излагане на слънце или събиране на тен месец преди лечението.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ПРОЦЕДУРА?
Веднага след процедура, кожата на лицето ще е с по-ясен тен. Зачервяване и леко затопляне на кожата са нормални след процедура и обикновенно отшумяват в рамките на един час. През следващите 24-48 часа можете да видите потъмняване на пигментни петна, като през следващата седмица те избледняват, което води до изглаждане на тена.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИ?
Резултати могат да се видят няколко дни след първата процедура. Кожата ще спродължи да изглежда по-млада и блестяща с течение на времето. Подлагайки се няколко подред процедури, само ще подобрите крайният резултат. За премахването на лезии резултати се виждат до 2 седмици.

ИМА ЛИ НЯКАКВИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ?
Повечето пациенти не изпитват никакви странични ефекти и всяка кожна реакция обикновенно отзвучава в рамките на няколко часа.Кожата може да е чувствителна откъм слънчева светлина веднага след процедура. Препоръчително е да се избягва директна слънчева светлина.

model

СПЕЦИФИКАЦИИ

Lumecca третира широк спектър от подмладяване на кожата, с ксенонова лампа се доставят 40% от общата енергия на импулса в диапазона 500-600 нанометра, докато стандартната IPL доставя само 10- 15%.
ba-1ba-1-1
ba-2ba-2-1
ba-3ba-3-1
ba-4ba-4-1