Fractora_Touchscreen_500

КАКВО Е FRACTORA?

Fractora е най-напредналата фракционна радиочестота, която подобрява външният вид на лицето като намалява фини до дълбоки бръчки, стяга и подмладява кожата, за да забави ефекта на стареене и да се възстанови младежкият вид на лицето. Изглажда текстурата, премахва погментни петна и лекува белези от различно естество, включително и от акне.

Тя доставя целенасочена биполярна радиочестотна енергия достигаща различна дълбочина в кожата. Апаратът отговаря и надхвърля резултатите от CO2, без да се свърза с недостатъци като престой, продължително зачервяване и пигментация. Специалистите могат да избират между променливи дълбочини, плътности и нива на енергия за постигане на резултати, които преди това са били непостижими без хирургична намеса.

КАК РАБОТИ FRACTORA?

Fractora доставя радиочестотна енергия към кожата чрез пинове, произвеждащи локализирана топлина в зоната на третиране. Топлината увеличава производството на колаген, което води до подмладяване и подобряване на външния вид, на кожата. Разсейването на микро-лезии позволява на кожата да се излекува по-бързо.

Специалистите могат да предложат гъвкаво фракционно лечение, което може да осигури минимална аблация до 1 мм в дълбочина.

ПРЕДИМСТВА

  • Fractora подобрява най-широк спектър от симптоми при стареене на кожата, включително фини линии и дълбоки линии, текстура, пигментни нарушения, кръвоносните съдове и зачервяване
  • Безопасен за кожата, шията и други области, които изискват дълбоко свиване, с малък риск от възпалителна хиперпигментация
  • Бързо възстановяване и липса на риск от нежелани реакции
  • В една технология се съчетават до четири различни апарата
  • Аблацията на кожата стимулира естетствен пилинг, докато нетретираните милиметри от кожата, насърчават по-бързото заздравяване на повърхността
  • Накрайници с различна дълбочинна конфигурации и пин плътност
Fractora-Model

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В КОИ ОБЛАСТИ НА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО СЕ ПРИЛАГА?
Процедурата се прилага на места, върху които кожата има нужда да възстанови младежкият си вид. Най-често третираните зони са: са долен и горен клепач, назобиални линии, бузи, устни и шия, ръце, колена.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ ЩЕ СА НУЖНИ?
В зависимост от режима на лечение с Fractora можете да очаквате да ви се назначат между 1-6 сесии.

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДЯ РЕЗУЛТАТ?
Видими резултати могат да се видят веднага, но обикновено след две седмици се появяват най-забележимите резултати. Подобренията продължават до три месеца след края на лечението.

КАКВА Е ПОЛЗВАТА ОТ ФРАКЦИОННАТА РАДИОЧЕСТОТНА ЕНЕРГИЯ?
Фракционната (RF) енергия е научно доказан метод, който намалява бръчките. Това е минимално инвазивен метод, който с помощта на матрица от микро-игли и (RF) загрява и стимулира производството на колаген и еластин. Радиочестотната енергия загрява дълбоките слоеве на кожата по контролиран начин, като въвзръща младежкият вид на кожата.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ?
Да, Fractora може да се прилага в същата седмица или няколко дни след друга процедура.

КОГА МОГА ДА СЛОЖА ГРИМ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?
Грим може да се прилага от 1 до 2 дни след терапията.

СЛЕД ПРОЦЕДУРА ИМА ЛИ ПРЕПОРЪКИ?
Пациентите трябва да овлажняват областта на лицето, която е минала терапия и да избягват директното излагане на слънце. Препоръчва се широкоспектърен слънцезащитен крем за всеки ден.

СПЕЦИФИКАЦИИ

КОНФИГУРАЦИЯ

fractora-specs
Конфигурация на апликатора
Висока плътност
126 пина
60 пина

24 пина

24 изолирани пина

Предназначение
(проникване)


Силно повърхностно
(епидермално) въздействие
Средно дермално проникване


Дерма - пълно проникване


Дълбоко и субдермално проникване

Конфигурации
14x9
10x6
6x4
6x4 coated
Дължина на пин
600μ
600μ
3000μ
3000μ
Аблация
0.6 мм
0.6-1 мм
3 мм
3+ мм
b-a1-1b-a1-2
b-a2-1b-a2-2
b-a3-1b-a3-2
b-a4-1b-a4-2