IMG_3465
Firm-Hand-800

КАКВО Е FORMA & PLUS?

FORMA & PLUS използва радиочестотна технология (RF) с вградени предпазни мерки, за да се осигури оптимално свиване в дълбоките слоеве на кожата. С тази технлогия постигате по-млада, без пигментации, стегната и гладка кожа на лицето и тялото. RF премахва нуждата от външни инфрачервени термометри, стимулира образуването на нов колаген и подобрява еластичността на кожата за дълготрайно време. Forma & Plus е подходяща за всички типове кожа, за пациенти, които търсят неинвазивен и естествен подход за подобряване на текстурата на кожата.

Inmode_device-800
advantages
Терапевтите могат да предложат по-гъвкаво фракционно лечение, което може да осигури неаблативни резултати до 4 мм в дълбочина. Радиочестотна енергия загрява кожата в контролирана схема за премоделиране на външния вид на кожата.

Как работи FORMA & PLUS?

Forma & Plus предлагат две конфигурации за неинвазивно подкожно затопляне и ремоделиране с колаген. RF произвежда ток между електродите като осигуря комфортна топлинна обработка. Разработени на базата на клиничният успех на A.C.E. технлогоия - (Прецизност, Контрол, Резултат). Тя използва радиочестотна енергия, за да се насочи към дълбоките слоеве на кожата, като не пропуска нито една част от дерма пластовете. Технологията притежава изключителен капацитет за продължително излагане на терапевтични температури.Това гарантира максимални и постоянни резултати.

ace
А: Обикновенното фракционно лечение осигурява максимална дълбочина до 4мм.
B: С технологията на Forma&Plus – ACE, радиочестотната енергия загрява кожата в дълбочина и обработва по-голяма площ

ПРЕДИМСТВА

Прецизна термична температура чрез вграден в ACE сензор
Автоматично прекъсване на енергията, когато епидермални нива измерят температура извън предварително зададените нива
Възможност за поддържане на оптимална и хомогенна топлинна температура, без да прегрява
Продължителна топлинна обработка, без термична травма
Визуални и звукови индикатори на температурните нива
Лечение на лице и тяло

model

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КОИ ОБЛАСТИ МОГАТ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?
Forma & Plus може да се използва както на лицето, така и на тялото. Често обработени площи, които са по лицето включват: челото, пачи крак, горни и долни клепачи, назолабиални гънки, бузи и шия. При тялото, можете да третирате корем, бедра (вътрешна и външна част), колена, гръб и други области, които могат да се нуждаят от свиване и изглаждане на текстурата на кожата вследствие на набръчкване. Използва се безопасно за всички типове кожа и тонове.

KAKВО Е ЧУВСТВОТО?
Forma & Plus е безболезнена процедура, с минимално време за възстановяване. По време на лечението при повечето пациенти ще се усеща затопляне на третираното място. Леко зачервяване в третираната област отшумява в рамките на няколко минути.

КОЛКО СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ?
Препоръчително е седмичните сесии да се провеждат в продължение на шест до осем седмици. С течение на времето пациентите обикновено забелязват намаляване на гънките на кожата им, водещи до по-плавен контур на тялото и лицето. Пациентите, които имат лека отпусната кожа могат да разредат сесиите в повече седмици между сесия. Най-добрите резултати са налични след серия от процедури.

Може ли Форма да се използва в комбинация с други лечения?
Да, Forma & Plus може да се използва в комбинация с повечето лазерни процедури за лице и тяло. Моля, обърнете се към Вашия дерматолог, за да се консултирате.

Firm-Stock-Model-800

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тегло

15 кг.
forma plus before and after photoforma plus before and after photo
forma plus before and after photoforma plus before and after photo
forma plus before and after photoforma plus before and after photo
forma plus before and after photoforma plus before and after photo