diolaze applicator

Какво е DIOLAZE

Diolaze е първят високоскоростен диоден лазер, който предоставя безкомпромисна мощност и пулсация (30J / 30 сек до 40J) с висока скорост (4 cm2 / сек) в една и съща сесия. Изключително мощен, за да премахне и най-упоритите фоликули. Безболезнен, благодарение на изключителна система от охлаждане. Diolaze е лазерна епилация, която безопасно и нежно премахва нежеланото окосмяване и третира до VI фототип. Diolaze разполага с един от най-големите размери на апликатори, правейки процедурата удобна и бърза. Комбинацията от ефикасност, комфорт и скорост прави Diolaze лидер в лазерната епилация.

Inmode_device_F_Diolaze

Как работи DIOLAZE?

По време на лазерната терапия, импулсите преминават през кожата до фоликулите. Проникналата енергия нагрява корена, което от своя страна предпазва от по-нататъшно израстване.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

БОЛИ ЛИ?
Diolaze е изградила охлаждаща система, която е една от най-големите по площ за всички епилации в сектора. Това прави процедурата комфортна в сравнение с други машини за епилация.

ЗАЩО ИМАМ НУЖДА ОТ НЯКОЛКО ТЕРАПИИ?
Както при всички методи на лазерна епилация, Diolaze изисква поредица от процедури. Лазерната епилация работи най-добре, когато космените фоликули са в техния зрял етап, въпреки че, във всеки един момент, космите са в различен етап на растежа.

КОЛКО СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ?
С всяка сесия, космите намаляват. Най-добри резултати се отчитат от 4 до 6 сесии. Броят на сесиите ще се различава в зависимост от цвета на косата, тип коса, третираната област и цвета на кожата.

КОИ ОБЛАСТИ НА ТЯЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?
Най-често третираните зони са: бикини, крака, ръце, гърди, гърба, раменете, стомаха, шията, брадичката и бакенбарди.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Диоден лазер

810 nm (Diode)

Големина на накрайник

8 mm x 50 mm

Влияние

10-60 J/cm2

Пулсация - времетраене

Къса/Дълга, 30ms/80ms

Охлаждане

5-15°C

Повторение

Единичен и 1 pps автоматично повтаряем

Висока скорост

4 cm2 / сек.

Скенер

Диоден пулсиращ скенер
 
diolaze-poster
 
diolaze-1diolaze-2
diolaze-1diolaze-2
diolaze-1diolaze-2
diolaze-1diolaze-2