КАКВО Е BodyFX?

Body&MiniFX са насочени към проблемните мастни тъкани на тялото за идеално оформяне, намаляване на обиколката и премахване на целулита. Радиочестота осигурява прецизно затопляне на кожата, а чрез масажни движения с апликатора се прилага лек вакуум, който дава възможност за максимално достигане в дълбочина на третираната зона.

BodyFX е първата и единственна технология, която използва напреднала и фокусирана радио честотна енергия, за да таргетира мастни депа, но и стяга кожата, оформя контура и стимулира производството на колаген. BodyFX е перфектното решение за премахване на паласки и мазнини в най-проблемната област, а именно коремната. Предотвратява и премахва появата на целулит и подобрява състоянието на вашата кожа и контур.

InMode_Touchscreen_BodyFX

КАК РАБОТИ BodyFX?

BodyFX използва комбинация от радиочестотна енергия, нагряване в дълбочина на тъканите и засмукване на кожата с определено налягане. Радиочестотната енергия пренася топлина до кожата и подкожните мазнини, причинявайки нагряване на тъканите. Вакуумът и контроли- раната енергия на импулсите работят синхронно, за да достигнат до желаното ниво на оформяне на тялото. Процедурата е напълно безопасна.

ПОЛЗИ

  • Алтернативен метод за липосукция
  • Обратен температурен фийдбек, който се намира на апликатора осигурява директни измервания на кожата, за да се гарантира еднакво третиране на цялата област
  • Изключване на температурата при прегряване, което осигурява безопастност за пациента
  • Клинични проучвания показват изглаждане на целулита при всички пациенти
  • Насочена радиочестотна енергия, която позволява прецизно таргетиране на проблемните области
  • Минимален дискомфорт и време за възстановяване
bodyfx-lady

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

БЕЗОПАСНОСТ И ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД?
Топлината, която се усеща е еквивалентна на чувството от дълбок масаж. Терапията няма възстановителен период.

ОТ КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СЕ НУЖДАЕТЕ?
Препоръчват се 8 процедури, които се изпълняват през седмица. Резултати могат да се наблюдават през първите няколко процедури.

СПЕЦИФИКАЦИИ

bodyfx-b-abodyfx-b-a1-1
bodyfx-b-a2bodyfx-b-a2-1
bodyfx-b-a3bodyfx-b-a3-1
bodyfx-b-a4bodyfx-b-a4-1